Veiligheidstrainingen & maatwerk

Op uw locatie of in een van onze trainingcentra.

Voor ieder bedrijf gelden andere regels. Daarom worden al onze trainingen op maat gegeven. Voordat een cursus start wordt er eerst een uitvoerige inventarisatie uitgevoerd. Op basis van deze inventarisatie maken wij een lesplan, geheel afgestemd op uw bedrijf in uw situatie.

Wilt u maatwerk?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen terug

  Basisveiligheid VCA met Code 95

  De opleiding is bestemd voor iedere uitvoerende medewerker van een VCA (Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd bedrijf. Zij verrichten risico volle werkzaamheden. Bijvoorbeeld in fabrieken, bij industriële- of elektrotechnische installaties, of bouwprojecten.

  Lees meer

  Operationeel Leidinggevende VCA met code 95

  Een van de taken van de operationeel leidinggevende is om toezicht te houden op het veilig handelen van de werknemer en het zorg dragen van de veiligheid op de werkplek. VOL-VCA is een must voor leidinggevenden in een VCA gecertificeerd bedrijf. Na het volgen van deze cursus weet de leidinggevende hoe hij het veiligheidsgedrag van medewerkers kan beïnvloeden, is hij op de hoogte van de aspecten behorende bij het veiligheidsbeheersysteem en is hij in staat om preventief handelend op te treden.

  Bekijk training

  Wil je meer informatie of maatwerk?

  Alles is mogelijk en bespreekbaar.

  • 075 – 614 21 01

  Onze veiligheidstrainingen