Nieuwegein/Zaandam; Nivo Groep Zaandam en Vandeputte Medical gaan samenwerken bij het aanbieden van BHV trainingen. Deze samenwerking is op vrijdag 5 juni, jl. bezegeld met het gezamenlijk tekenen van de overeenkomst.

Als groothandel gespecialiseerd in eerste hulpverlening is het geen gekke sprong voor Vandeputte Medical om haar klanten ook de mogelijkheid te bieden tot het volgen van trainingen. Zo kan een compleet pakket op het gebied van eerste hulp en bedrijfshulpverlening aangeboden worden.
Voor het Nederlands Instituut Veiligheid en Opleidingen  “Nivo” Groep betekent de samenwerking een bijzondere manier om het totaalconcept van veiligheid verder te etaleren. De Nivo Groep bestaat uit verschillende bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd.

Door de samenwerking wordt een breed assortiment aan trainingsopties beschikbaar voor de Vandeputte Medical klanten. Zo zijn er de basis BHV trainingen welke op locatie bij de klant gegeven kunnen worden, maar ook meer specialistische trainingen als ploegleider die op een van de cursuslocaties verspreid over het land aangeboden worden.

Om de samenwerking goed te starten heeft het team van Vandeputte Medical een demonstratie gekregen met een van de mobiele trainingscentra van de Nivo Groep en is er met elkaar geproost. Natuurlijk zijn hierbij de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het Covid-19 virus in acht genomen.

“Door samen te werken met een professionele partij als de Nivo groep levert Vandeputte Medical nu een compleet en kwalitatief hoogwaardig pakket voor alle BHV-organisaties in Nederland. Wij vertrouwen erop dat onze klanten nog beter bedient worden als zij alles kunnen regelen op één adres!”, zegt Marc van Willigen, Algemeen Directeur Vandeputte Medical.

“Your safety in our hands”

 

Over Vandeputte Medical

Vandeputte Medical B.V. is een medische groothandel, gespecialiseerd in eerste hulp verlening. Al bijna 40 jaar ondersteunen wij hulpverleners die levens redden. Dit doen we met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers.

Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO, ambulance hulpverlening, medische praktijken of overheden, van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel, tot de volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance; Vandeputte Medical heeft voor al deze segmenten een passende oplossing.

Om de hulpverlener de zorgen volledig uit handen te nemen, bieden wij een aantal diensten aan die voorzien in voorraad beheer, onderhoud & reparatie en keuringen.
We hebben een eigen logistiek team die zorg draagt voor het aanvullen/wisselen van verbandtrommels en voorraden bij ambulance & medische diensten.
Daarnaast hebben we een technische dienst met eigen werkplaats in huis. Onze monteurs zijn gecertificeerd om onderhoud en keuringen van diverse merken uit te voeren. Van reanimatie poppen en AED’s tot de reparatie van klein medische apparatuur op locatie bij de klant.

Meer informatie op www.vdpmedical.com
Vandeputte Medical
030 600 5050
marketing@vdpmedical.com

Over Nivo Groep

De Nivo Groep Zaandam is al bijna 20 jaar geleden ontstaan vanuit een grote vraag naar trainingen op het gebied van veiligheid. Volgens de Arbo wet dient de werkgever vanaf 1 werknemer BHV’ers aanwezig te hebben, om de rest risico’s die voort komen uit een RI&E te dekken. Uit de praktijk bleek dat veel bedrijven op zoek zijn naar een passende training die aansluit bij het bedrijf/de branche. De Nivo Groep Zaandam heeft vanaf dat moment bij grote instanties zoals bijvoorbeeld bij Endemol, Tui Nederland en Zaantheater de opleidingen m.b.t. BHV verzorgd.

Daarnaast bieden wij nog een groot aantal praktijkgerichte cursussen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening zoals; ploegleider, EHBO, preventiemedewerker etc.
Om onze klanten volledig te ontzorgen is de Nivo Groep inmiddels uitgebreid met Blusmi brandbeveiliging voor onderhouden van blusmiddelen en Blusmi Applicatie. Onze applicatie afdeling geeft u advies over de brand veiligheid binnen uw bedrijf, zij adviseren u onder andere over brandwerende oplossingen binnen uw bedrijf. Daarnaast ontwikkelen onze specialisten een op maat gemaakt ontruimingsplan voor u.

Meer informatie op www.bhv-mobile.nl
BHV-Mobile
075 614 2101
info@bhv-mobile.nl