Wij van BHV-Mobile blijven ons verbeteren en ontwikkelen, ook in deze zware tijd! Wellicht juist nu zo belangrijk.
De afgelopen maanden hebben wij de handen uit de mouwen gestoken om onze leslokalen en praktijkruimte van een opknap beurt te voorzien.

Uiteraard ligt voor ons ook de focus op onze website. Zo heeft u wellicht kunnen zien dat wij zijn begonnen om onze website te voorzien van actuele informatie door middel van nieuwsberichten. Daarnaast hebben onze BHV Trainingen reeds een opknapbeurt gehad en zullen de andere trainingen snel volgen.

Een positieve nieuwe stap is ons cursisten- en klantenportaal.
Onze zorg op maat gaat verder dan de trainingen bij u op locatie. Met het klanten/cursisten portaal willen wij onze klanten “ontzorgen”

Via ons klantenportaal krijgt u inzicht in alle cursisten/medewerkers die bij ons bekend zijn. Naast dat u cursisten eenvoudig kunt inplannen kunt u ook inzien wanneer een cursist voor het laatst is geweest en welke trainingen er gepland staan voor het komende jaar. Tevens heeft u de mogelijkheid om per cursisten de resultaten in te zien.

Via ons cursistenportaal heeft de cursist zelf inzicht in alle reeds gevolgde cursussen, geplande cursussen en behaalde resultaten. De cursist kan zichzelf ook eenvoudig aanmelden op een gewenste dag.

Bekijk onze instructievideo’s ¬†om een nog beter beeld te krijgen.

Wilt u zelf ook gebruik maken van een klanten- of cursistenportaal? Neem dan contact op met onze cursistenadministratie voor de mogelijkheden.