Instructievideo’s

Onze zorg op maat gaat verder dan op maat gemaakte trainingen bij u op locatie. Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van een klantenportaal. Hierin kunt u eenvoudig uw eigen werknemers beheren, informatie opzoeken en inplannen. Daarnaast is het voor de cursisten mogelijk om gebruik te maken van het cursistenportaal.

Met onze instructievideo’s willen wij u laten zien hoe makkelijk dit in gebruik is en welke toevoeging dit voor u kan zijn.

Meer informatie?

Wij bellen u graag terug als u meer info wenst te ontvangen.

  Klantenportaal

  In het klantenportaal krijgt u inzicht in alle cursisten/medewerkers die bekend zijn bij ons als opleider. U kunt de cursisten bewerken, inplannen voor een nieuwe cursus en cursus resultaten van gevolgde cursussen terug zien.

  Cursistenportaal

  In het cursistenportaal heeft de cursist inzicht in alle reeds gevolgde cursussen, geplande cursussen, en resultaten. De cursist kan zichzelf ook heel eenvoudig aanmelden voor één van de beschikbare data. Daarnaast is alle verstuurde communicatie terug te vinden in het portaal.

  Bedrijfsvideo

  Bekijk onze bedrijfsvideo voor een impressie van onze trainingslocatie in Wormer en de MTC (Mobiel Training Centrum) voor bij u op locatie.

  Wilt u meer informatie ontvangen?

  Neem dan telefonisch contact met ons op.

  • 075 – 614 21 01