Bestel t/m 8 April onze E-learning module en ontvang een cadeau naar keuze, zo wordt thuiswerken nog leuk!

De uitbraak van het Coronavirus heeft ook gevolgen voor de BHV binnen uw organisatie.
Geplande trainingen kunnen niet worden bijgewoond en op het werk lopen geen of onvoldoende BHV-ers rond. Hoe gaan jullie hiermee om?

Het is goed om ook in deze periode bezig te blijven met veiligheid op het werk, er zijn immers bedrijven en processen die operationeel (deels) doorgaan, maar ook voor straks als de productie weer gaat draaien. Met onze E-learning module heeft u de kans om thuis alle theorie kennis op te doen om vervolgens later in het jaar deel te nemen aan de praktijkdag.

Kleurenillustraties, films, voorleesfunctie en helder taalgebruik maken de leerstof extra toegankelijk.

Het digiboek bevat een voorleesfunctie, die naar wens te gebruiken is. Bij de tekst zijn aantekeningen te maken en er is een zoekfunctie. Na elk hoofdstuk zijn er meerkeuzevragen opgenomen waarmee de feitenkennis getoetst wordt. Bij een foutief antwoord wordt aangegeven wat het juiste antwoord had moeten zijn.

Om aan het (proef)examen te kunnen beginnen moeten eerst alle vragen van de Entreetoets worden gemaakt. Na het slagen voor het (proef)examen is er een certificaat te downloaden. De cursist kan met het certificaat deelnemen aan de praktijkdag later in het jaar.

Wil je meer inhoudelijke informatie over onze E-learning module bekijk dan onze pagina Herhalingscursus BHV E-learning of Basiscursus BHV E-learning of neem contact met ons op via planning@nivo-groep.nl

T/m 8 april kunt u gebruik maken van onze E-learning actie. Bestel een E-learning module i.c.m. een praktijkdag aan het einde van het jaar en ontvang een cadeau naar keuze.

Kiest u voor de lekkere gevulde snoeppot, het verrassingspakket, de chauffeurskoffer of liever de korting?

*indien u gebruik wenst te maken van een NIBHV E-learning module zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.