EHBO Trainingen

Gerenommeerd opleidingsinstituut

BHV Mobile is gespecialiseerd in bevoegdheden- en veiligheidsopleidingen. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan praktijkgerichte cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening waaronder EHBO trainingen.

BHV Mobile is een gerenommeerd opleidingsinstituut. Alle EHBO opleidingen voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis en het Nederlands Instituur van Fysieke Veiligheid (NIFV)

Alle cursussen kunt u volgen bij ons in Wormer of bij u op locatie.

Meer informatie

Wij bellen u graag terug als u meer info wenst te ontvangen.

  Basiscursus EHBO

  Een EHBO-er kan het verschil maken bij een incident of calamiteit, waarbij slachtoffers aanwezig zijn. De EHBO-er verleent eerste hulp bij ongevallen en kan naast een slachtoffer verbinden ook ziektes of onderliggende oorzaken herkennen.

  De cursus is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het verlenen van Eerste Hulp en het voorkomen dat de toestand van het slachtoffer verslechtert. De EHBO Basiscursus bestaat uit 3 dagen, inclusief Oranje Kruis examen.

  Bekijk ehbo basis

  Basiscursus reanimatie

  Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een medisch en technisch apparaat om slachtoffers van een circulatiestilstand veilig en effectief te kunnen shocken, zolang de ambulance nog niet ter plaatse is. De AED betekent voor een slachtoffer soms het verschil tussen leven of dood. Leer tijdens de training hoe jij hiermee het leven van het slachtoffer kan proberen te redden.

  Bekijk Basis reanimatie

  Wilt u meer informatie over onze trainingen?

  Neem dan telefonisch contact met ons op.

  • 075 – 614 21 01

  Onze andere EHBO trainingen