BHV Trainingen

Gerenommeerd opleidingsinstituut

BHV-Mobile.nl is een gerenommeerd opleidingsinstituut. Alle opleidingen voldoen verder aan de richtlijnen van het Oranje Kruis (indien van toepassing) en het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid (NIFV).

Cursussen worden gedoceerd door EHBO Oranje Kruis kaderinstructeurs met aantekening BLS/AED en gediplomeerde brandweerinstructeurs. Onze brandweerinstructeurs zijn naast de werkzaamheden voor BHV.Mobile.nl leidinggevenden (bevelvoerder/preventieafdeling) bij een brandweerkorps. Dit is een must om in de trainingen de werkelijkheid zoveel mogelijk te benaderen.

Meer informatie

Wij bellen je graag terug als je meer info wil

Basiscursus BHV inclusief AED

Een BHV-er vertegenwoordigt een voorpostfunctie van de professionele hulpverlening. U bent gecertificeerd BHV-er indien u het deel BHV-BCO en het deel BHV-ELH beide positief heeft afgerond.

Bekijk training

Training kleine blusmiddelen

De opleiding is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties vanwege hun werk moeten kunnen omgaan met blusmiddelen en verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van een beginnende brand.

Intensive Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Learn More

Basiscursus Ploegleider BHV

De cursus is bestemd voor BHV’ers die binnen hun bedrijf een groep van 4 tot 6 BHV’ers moeten gaan aansturen tijdens calamiteiten.

Bekijk details

Wil je meer informatie of maatwerk?

Denk aan incompany of op uw locatie. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

  • 075 – 614 21 01

Onze andere BHV trainingen