BHV Trainingen

Veiligheid boven alles!

BHV Mobile is gespecialiseerd in bevoegdheden- en veiligheidsopleidingen. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan praktijkgerichte cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Alle cursussen kunt u volgen bij ons in Wormer of bij u op locatie met een op maat gemaakte training.

Met onze ‘zorg op maat’ wordt de cursus toegespitst op uw organisatie. Om de BHV praktijktraining zo realistisch mogelijk uit te voeren, hebben wij onze eigen, complete mobiel training centrum ontwikkeld. De oefencentra ’s zijn flexibel in te delen en ieder jaar anders samengesteld, waardoor de cursisten telkens weer uitgedaagd worden en gemotiveerd blijven.

Meer informatie?

Wij bellen u graag terug als u meer info wenst te ontvangen.

  Basiscursus BHV

  Bedrijfshulpverleners kunnen het verschil maken als er een incident of calamiteit is binnen het bedrijf. Bedrijfshulpverleners verlenen eerste hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ontruimen het gebouw. Indien nodig, alarmeren zij de hulpdiensten.

  De opleiding is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties als bedrijfshulpverlener werkzaam gaan zijn. Tijdens de cursus zal het reanimeren met een AED ook beoefend worden.

  Bekijk training

  Training kleine blusmiddelen

  Personeel wat is opgeleid om met de juiste kleine blusmiddelen een beginnende brand te kunnen bestrijden kunnen het verschil maken als er een calamiteit is binnen het bedrijf.

  De opleiding is bestemd voor personen die in bedrijven of instanties vanwege hun werk moeten kunnen omgaan met blusmiddelen en verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van een beginnende brand.

  Intensive Course

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

  Learn More

  BHV Basiscursus Ploegleider

  In een bedrijf of organisatie waar meerdere BHV-ers werkzaam zijn, zorgt de ploegleider voor het overzicht. De ploegleider is het aanspreekpunt tijdens een incident of calamiteit en waarborgt dat alle handelingen na behoren worden uitgevoerd.

  Een ploegleider cursus is bestemd voor hen die in bedrijven of instanties verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het BHV team.

  Bekijk details

  Wilt u meer informatie over onze trainingen?

  Neem dan telefonisch contact met ons op.

  • 075 – 614 21 01

  Onze andere BHV trainingen