Veiligheidstrainingen

Op uw locatie of in een van onze trainingcentra.

BHV Maatwerk

Voor ieder bedrijf gelden andere regels. Daarom worden al onze trainingen op maat gegeven. Voordat een cursus start wordt er eerst een uitvoerige inventarisatie uitgevoerd. Op basis van deze inventarisatie maken wij een lesplan, geheel afgestemd op uw bedrijf in uw situatie.

E-Learning

Bij de BHV cursussen hoort een stuk theorie. Deze theorie kunt u bij BHV-Mobile ook online oefenen. U spreekt een datum af voor het examen, vervolgens krijgt u toegang tot de elektronische oefenomgeving. U heeft onbeperkt toegang tot deze elektronische oefenruimte, tot aan het examen. Op deze manier kunt u zich in alle rust voorbereiden en de theorie onder de knie krijgen. Na het behalen van het theorie examen kunt u gaan deelnemen aan de praktijkdag. Hierin wordt de opgedane theorie omgezet in praktijk oefeningen. Voor meer informatie over de online oefenmogelijkheden, neemt u contact op met een van onze medewerkers.

Gekwalificeerde instructeurs

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd EHBO Oranje Kruis en brandweer instructeurs. Daarnaast zijn onze instructeurs werkzaam als leidinggevende bij verschillende brandweerkorpsen en/of ambulance diensten.

Onze trainingen